Політика конфіденційності.

Просмотры: 2300

Які персональні дані ми збираємо і з якою метою.

Реєстрація

При реєстрації Користувача на сайті ми збираємо дані, що зазначені Користувачем у формі реєстрації, а саме - адресу електронної пошти та номер мобільного телефону (далі за текстом – «Дані»). Ці Дані наш сайт використовує тільки для авторизації користувача на сайті і перевірки існування даного Користувача. Жодним третім особам вони не передавалися, не передаються і не будуть передаватися. Користувач не має право використовувати сайт privatka.ua, якщо він не погоджується з угодою Користувача та умовами Політики конфіденційності. Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх Даних і даних по авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Даних Користувача. Компанія не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.

Повідомлення

Якщо Користувач залишає Повідомлення на сайті у формі «Зворотний зв'язок», ми збираємо дані, що вказані у формі коментаря. Жодним третім особам ці дані не передавалися, не передаються і не будуть передаватися.

Медіафайли

Якщо ви зареєстрований Користувач і завантажуєте фотографії на сайт, вам, можливо, слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, адже вони можуть містити дані вашого місця розташування по GPS. Відвідувачі можуть отримати цю інформацію, завантаживши зображення з сайту.

З ким ми ділимося вашими даними

Сайт privatka.ua не ділиться даними користувачів зі сторонніми сервісами/сайтами/службами. Єдиним винятком є файли cookies, які застосовуються для таргетування реклами нашим Користувачам.

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви реєструєтесь, розміщуєте оголошення або повідомлення, то ці дані зберігаються невизначено довго. Це робиться для зручності використання сайту та можливості відновлення користування ним у будь-який час. Для користувачів з реєстрацією на нашому сайті ми зберігаємо ту особисту інформацію, яку вони вказують у своєму профілі. Всі користувачі можуть бачити, редагувати або видалити свою інформацію з профілю у будь-який час. Адміністрація сайту також може бачити і змінювати цю інформацію.

Які у вас права на ваші дані

За наявності облікового запису на сайті або якщо ви розмістили оголошення або залишили повідомлення, то ви можете попросити файл експорту персональних даних, які ми зберегли про вас, включаючи надані вами дані. Ви також можете запросити видалення цих даних, це не включає дані, які ми зобов'язані зберігати у адміністративних цілях, за законом або з метою безпеки.